Hruška - Konference - 1kg (CZ)

Země původu Česká republika
Skladujte při teplotě od +4°C do +8°C.
Obvyklá trvanlivost od doručení nákupu 5 dnů.
Určeno pro rychlou spotřebu.
Cena včetně DPH

39,00 Kč

O produktu

Hruška je ovoce, které je bohaté na důležité vitaminy a minerály potřebné pro naše dobré zdraví. Je dobrým zdrojem vitamínu C a výborným zdrojem vlákniny.

Výhody hrušky pro zdraví

  • snižuje riziko vysokého krevního tlaku, infarktu a mozkové mrtvice,
  • zbavuje nás virů v našem těle,
  • snižuje riziko onemocnění srdce,
  • obsahuje Quercetin - antioxidant, který napomáhá prevenci rakoviny,
  • zabraňuje poškození tepny, které může vést k onemocnění srdce,
  • obsahuje vysoké úrovně bóru, což nám pomáhá udržet si vápník v těle
  • snižuje riziko osteoporózy,
  • pomáhá nám při léčbě zácpy,
  • hruška nám pomáhá při léčbě ran dokonce i modřin,
  • má nízký glykemický index, který je dobrý pro diabetiky
  • obsahuje silný antioxidant což je důležité pro normální růst a pro naše zdraví
  • posiluje imunitní systém
  • mají vysoký obsah vody, jsou ideální i při dietě
  • vařené a pečené se používají proti kašli a záduchu, odvar ze sušených hrušek proti průjmům

Hruška symbol podzimu, chutnají i prospívají
zdraví. Zázrak vhodný i pro diabetiky.

Podporují hubnutí 
obsahují vlákninu, která snižuje hladinu cholesterolu v krvi. Hrušky zaženou chuť na sladké a zasytí! Obsahují velmi málo kalorií, zpevňují cévy a snižují krevní tlak.

TIP NA RECEPT

Hruškový koláč 
Tuto dobrotu máte na to šup. 

Suroviny:
3 ks žloutky
3 lžíce cukru
1/2 bal.prášku do pečiva
220 g.  polohrubé mouky
200 ml. mléka
1/2 citronu - citronová kůra
2x lžíce mletých mandlí
dle potřeby hrušky 

  1. Nejprve utřeme žloutky s cukrem do pěny.
  2. Pak po částech přidáváme ostatní přísady a stále metlou šleháme.
  3. Dáme do vymazané a moukou vysypané koláčové formy, poklademe hruškami a vložíme do vyhřáté trouby.
  4. Pečeme na 180 stupňů asi 35 minut.